Ce profesii au parte de cel mai mult sex. Un studiu cu rezultate surprinzătoare

Thursday, 17 October 2019, 18:47 Sursă: REALITATEA.NET

Un studiu recent a vrut să vadă care sunt profesiile cu cel mai mare "sex appeal". În afara celor care lucrează direct în industria filmelor pentru adulți sau în studiouri de webchat, cine sunt oamenii obișnuiți care au parte de cele mai multe partide de sex? Răspunsul mai jos.

Adaugă părerea ta

Producătorul de jucării sexuale Lelo a întrebat 2.000 de bărbați și femei din Marea Britanie despre viața lor sexuală, încercând să vadă care este legătura cu ocupația lor.

Rezultatul este unul surprinzător: fermierii au parte de cel mai mult sex decât orice altă profesie. Aproximativ o treime dintre fermierii chestionați de cercetători se laudă că fac sex cel puțin o dată pe zi.

În plus, 67% dintre aceștia și-au apreciat performanțele în dormitor drept „incredibile", arată studiul prezentat de Mirror.co.uk.

Pe următoarele locuri în topul profesiilor cu apetit sexual se află arhitecții - 21% dintre aceștia au afirmat că fac sex o dată pe zi, urmați de coafori și frizeri - cu o pondere de 17% activitate sexuală zilnică.

O expertă în domeniul sexului, Kate Moyle, oferă o explicație pentru performanțele sexuale ale fermierilor: spre deosebire de locuitorii din oraș, cei care lucrează în ferme trăiesc în aer curat și au activitate fizică intensă,  prin urmare au și mai multă rezistență în pat.

Pe lista profesiilor care întâmpină probleme în viața sexuală se află jurnaliștii și avocații. De exemplu, 27% dintre avocați au recunoscut că au falsificat orgasmul de fiecare dată când fac sex.