Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizie în cazul Sorinei: Fetița va rămâne cu familia adoptivă. Decizia este definitivă

Thursday, 11 July 2019, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

Magistraţii Curţii de Apel Craiova a respins, joi, cererea de revizuire a adopţiei internaţionale în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, adoptată de familia din SUA. Astfel, adopţia rămâne valabilă. 

Decizia este definitivă și nu poate fi atacată. Fetița poate părăsi țara împreună cu familia adoptivă.

Protest la Curtea de Apel Craiova

Un protest are loc Curtea de Apel Craiova, unde se judecă revizuirea dosarului de adopţie internaţională în cazul Sorinei, notează Realitateadecraiova.net. Câteva zeci de persoane au anunţat că protestează, joi dimineaţă, la Curtea de Apel Craiova, unde se judecă revizuirea dosarului de adopție internațională în cazul Sorinei.

Procesul a fost amânat, miercuri pentru astăzi, instanţa solicitând o serie de noi documente.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!”. Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL