Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele măsuri în cazul carantinării Sibiului, în vigoare chiar din această seară. Legătura dintre oraș și A1, închisă

Sunday, 15 November 2020, 12:46 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
Anunțul a fost făcut de Poliția Sibiu, care a precizat că restricțiile încep din această seară, de la ora 18.00, când accesul auto pe bretelele care asigură legătura între strada Henri Coandă și A1, atât pentru intrarea, cât și pentru ieșirea de pe autostradă, nu mai va mai fi permis.
 
Restricția auto se va menține pe toată perioada aplicării carantinei și va fi pusă în aplicare cu sprijinul lucrătorilor CNAIR care vor marca și semnaliza corespunzător zonele în cauză.
Accesul spre și dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ștefan cel Mare și Calea Șurii Mari, precum și DN 7H (Aeroport).

Șoferii care tranzitează municipiul Sibiu vor putea folosi traseele: intrare DN 1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1 sau intrare Aeroport / A1 – ieșire DN 1 (Mohu).
 
La raportarea de ieri, județul Sibiu se află în top în ceea ce privește rata e infectare cumulată la 14 zile la mia de locuitori, depășind pragul de 8 și ajungând la 8,17. În municipiul Sibiu, aceasta a atins 12,45/ mia de locuitori.
 
Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 426 de cazuri noi de COVID-19, numărul total al infectărilor în județ ajungând la 9.961.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL