Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prezicătoarea de la Colectiv a scris despre această tragedie acum două luni. S-a întâmplat sâmbătă!

Monday, 24 October 2016, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

"În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în stânga mea, de parcă aş fi avut un al treilea ochi în ceafă, văd un teren ca de fotbal, cu gazon verde, de pe care se ridică un elicopter. Elicopeterul dragilor, se ridicase de la Pământ circa 10 metri, dar îl vedeam cum se înclină foarte rapid, pe partea dreapta. Elicopterul părea că urmă să se prăbuşească. Dragii mei, din nefericire vom auzi de un elicopter care va avea grave probleme de zbor. Ce se va întâmplă dragilor, eu nu ştiu. Dar vom afla împreună", scria pe 28 august Maria.

Astăzi, Maria Gheorghiu şi-a anunţat fanii că profeţia ei a devenit realitate. "S-a adeverit din nefericire. Elicopterul s-a prăbuşit", a scris ea.

Un elicopter de tip Mi-8 care transporta 22 de persoane s-a prăbuşit vineri noapte în afara oraşului Novîi Urengoi, iar "19 persoane au decedat pe loc din cauza rănilor multiple, potrivit primelor informaţii disponibile", a anuţat Comitetul de Anchetă al Federaţiei Ruse, într-un comunicat.

Elicopterul decolase din regiunea siberiană Krasnoyarsk spre oraşul Urengoi din regiunea Iamalia-Neneţia.

Trei supravieţuitori au fost spitalizaţi la Novîi Urengoi, potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, scrie mediafax.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL