Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pretențiile lui Toto Cutugno pentru concertul de la București: limuzină, bodyguarzi și șampanie

Thursday, 26 February 2015, 14:58 Sursă: REALITATEA.NET

Pregatirile pentru evenimentul de maine au intrat in linie dreapta, organizatorii avand grija ca artistul sa aiba parte atat de confortul binemeritat cat si de conditii excelente privind aspectele tehnice ale show-ului de la Sala Palatului.

Toto Cutugno a sarutat o jurnalista!

Toto a sosit in tara miercuri seara (25 Februarie), cu o cursa din Italia, la aeroport fiind asteptat de un grup de jurnalisti, printre care si o reporterita de la Antena Stars, pe care o remarcase in urma cu o saptamana, la conferinta de presa sustinuta de artist la Intercontinental si pe care a complimentat-o in stilul „italiano vero”. De data aceasta, la revederea frumoasei jurnaliste, artistul i-a oferit un trandafir si o sarutare pe frunte. „Va prezint logodnica mea romanca!” a glumit Toto inainte de a o invita la concert.

Limuzina, bodyguarzi si sampanie pentru ‚Italiano Vero’

La aeroport, cantaretul a fost intampinat de bodyguarzi si a fost condus la hotelul de 5 stele la care va fi cazat pe perioada sederii in capitala, cu o limuzina de lux, neagra, marca BMW!

La Sala Palatului, artistul va avea nevoie de trei cabine spatioase si confortabile - una pentru el si doua pentru band. In cabina sa, Toto a cerut sa aibe la dispozitie o sticla de sampanie, whiskey, suc de portocale, Coca Cola, Fanta, Sprite, apa minerala/plata, ceai, fructe proaspete - mere, pere, capsuni, ananas, kiwi, banane, cafea, lapte, sandwichuri si pizza! Cerintele pentru band sunt asemanatoare cu ale artistului, cu exceptia faptului ca membrii formatiei au inlocuit sampania si whiskey-ul cu berea si vor avea la dispozitie mai multe prosoape (de culoare neagra) decat artistul.

Ultimele bilete se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online ar trebui sa se grabeasca deoarece vanzarea online se va incheia in curand. Site-urile de pe care se mai pot comanda bilete sunt: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro, www.MYTICKET.ro!

~~Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 Februarie 2015 si este organizat de Project Events. Parteneri Media: Romania TV, Magic FM, Automobile Bavaria Group, Romania Libera, Catavencii, Ring, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, TraiesteMuzica.ro, 220.ro, ADPM.ro, Ziare.com, OrasulM.eu, eComunicate.ro, Unirea Shopping Center, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Carpat Guard, Spard Team~~


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL