Preşedintele Obama a salvat de la tăiere CURCANII Mac şi Cheese

Thursday, 27 November 2014, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

Barack Obama a iertat ieri curcanii (sursa) care se numeau Mac şi Cheese (în traducere Macaroane şi Brânză) şi le-a permis ca în loc să ajungă în farfurii drept friptură, să-şi trăiască bătrâneţile la o fermă. E destul de dificil să fac asta în fiecare an a declarat preşedintele SUA care a fost însoţit la ceremonie de fiicele sale – Sasha şi Malia.

Totuşi, spre deosebire de mii de alţi curcani din întreaga ţară care au fost sacrificaţi săptămâna aceasta, cele două păsări vor scăpa de flacăra cuptoarelor şi de cuţitele mesenilor petrecăreţi. Mac şi Cheese nu vor sfârşi fiind piesa centrală de pe masa de Ziua Recunoştinţei ci vor zburda liniştiţi la o fermă din nordul statului Virginia, de unde vor ieşi la pensie.

Casa Albă a organizat un concurs până miercuri, 26 noiembrie, pentru ca publicul să decidă care dintre cei doi curcani care au crescut la o fermă din Ohio să fie desemnat Curcanul Zilei Recunoştinţei. Curcanul Cheese câştigase titlul în urma voturilor însă aşa cum e tradiţia – amândoi au fost iertaţi. Evenimentul alegerii curcanului câştigător este unul foarte popular în SUA.

 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL