Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea tragică a studentului turc care a murit duminică la Floreasca

Sunday, 08 November 2015, 12:20 Sursă: REALITATEA.NET

În infernul din Colectiv s-a aflat întâmplător și Ayberk Manci, un student turc venit în România cu programul Erasmus.

Tânărul a fost internat la Floreasca, în stare gravă încă din prima zi , şi a murit după 8 zile de agonie.

Studentul venise la concert alături de un alt coleg de facultate, și el student Erasmus. Imanol Etxarri Galarza, în vârstă de 22 de ani. În club se mai afla şi un alt student turc, care 

Studentul turc Ayberk M., rănit grav în tragedia care a avut loc acum o săptămână într-un club de noapte din România, nu a putut fi salvat, în pofida tuturor intervenţiilor medicale", scrie site-ul Habercinik.biz, notând că bilanţul incendiului din Bucureşti a ajuns duminică dimineaţă la 44 de morţi.

Potrivit informaţiilor obţinute de presa turcă de la Ambasada Turciei în Bucureşti, Ayberk M. era student la Facultatea de Studii Economice a Universităţii din Izmir şi se afla în România prin Programul universitar Erasumus. Tânărul turc fusese rănit grav în incendiul produs pe 30 octombrie în Clubul Colectiv din Bucureşti.

A doua zi după tragedie, ambasadorul Turciei la București, O. Koray Ertaș, a depus o coroană de flori în faţa clubului Colectiv din Capitală.

El a fost însoţit la locul tragediei de părinţii tânărului student de aceeaşi naţionalitate, care era grav rănit la acel moment.

"Printre răniţi se numără şi doi studenţi turci. Unul dintre ei m-a însoţit aici, este bine, dar celălalt este în stare foarte critică. Familia lui, mama şi tatăl, a venit din Turcia acum două zile", a spus ambasadorul Turciei.

Prietenul spaniol al studentului turc se află internat la Spitalul SRI și este în stare stabilă.

Potrivit presei spaniole, Imanol a reușit chiar să le trimită un mesaj părinților săi pentru ca aceștia să nu se alarmeze. "Am fost în clubul în care a izbucnit incendiul. Sunt bine. Sunt dus la spital pentru că am inhalat fum, dar nu mi s-a întâmplat nimic grav", ar fi scris acesta.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL