Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poveste incredibilă: soţii din Dej care au adoptat nu mai puţin de 12 copii

Sunday, 14 February 2016, 20:49 Sursă: REALITATEA TV

Povestea soţilor Sanda şi Gavril Rus din Dej a început acum 19 ani, când s-au hotărât să adopte un copil. Tot atunci pentru prima data le-a fost dat să audă cum cineva le spune "mamă" şi "tată". Geanina nu şi-a cunoscut niciodată părinţii biologici. A fost abandonată în maternitate, iar de la un an şi două luni avea să înceapă o viaţă nouă în sânul familiei Rus.

Cei doi soţi nu s-au oprit aici. În anii ce au urmat, în locuinţa lor au mai intrat încă patru suflete. Gabriela, Antoniu, Beniamin şi Miriam. Pe lângă cei cinci copii ce le poartă numele, familia Rus a mai făcut loc în casa sa altor şapte copii din orfelinat.

"Ziua noastră începe undeva la 6 dimineaţa şi se termină în noapte târziu, trecut de ora unu spre două. Avem patru ore de respiro apoi intrăm iar în program. Avem un meditator care vine trei ore pe zi şi îi ajută la teme pe copii. Fiecare copil mai mare are în îngrijire unul mai mic", au povestit părinţii.

Familia Rus locuieşte într-o casă cu şapte dormitoare, trei băi, living, bucătărie şi două camere de zi. Copiii se bucură de o educaţie aleasă. După ore merg la karate, la fotbal, la atletism sau iau ore de muzică şi toţi au rezultate foarte bune la şcoală.

Soţii Rus spun că nu este exclus să mai adopte şi alţi copii orfani.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL