Polițiștii de frontieră au rămas mască după ce au deschis un container venit din China

Saturday, 06 October 2018, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Poliţiştii de frontieră din portul Constanța au avut o surpriză uriașă după ce au deschis un container venit din China

Poliţiştii de frontieră au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, articole de încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 2.800.000 lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, în data de 05.10.2018, s-a efectuat un control la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București, a scris realitateadeconstanta.net.

Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov. În urma controlului, au fost descoperite 4.640 perechi de încălţaminte.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 2.774.720 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri