Polițist lovit în zona intimă și mușcat de braț. Ce a pățit agresorul

Tuesday, 18 June 2019, 18:07 Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr din comuna Dârmănești este acuzat că a lovit cu piciorul în zona intimă un polițist și că l-a mușcat pe acesta de braț. Recent, bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești pentru ultraj.

Adaugă părerea ta

Polițist lovit în zona intimă și mușcat de braț! Agresorul agentului era sub influența alcoolului. Acesta și-a recunoscut faptele în fața procurorilor, potrivit Realitatea de Arges.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 martie 2019, când bărbatul, pasager într-un autoturism condus de iubita sa, a arătat semne obscene unui echipaj de poliție, care le acordase acestora prioritate într-o intersecție din Mioveni. Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii și au reușit să o oprească la scurt timp.

În momentul când i s-a cerut să se legitimeze, pasagerul, pe numele său Vlăduț George Țuică, a devenit agresiv și a început să înjure și să împingă pe un polițist. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Mioveni pentru a i se aplica o sancțiune contravențională.

Ajunși în fața sediului Poliției, în momentul în care era scos din autospeciala de poliție, acesta a început să îl înjure din nou pe polițist. L-a lovit cu piciorul în burtă și în zona intimă, l-a îmbrâncit și lovit cu pumnii, după care l-a mușcat de brațul drept. În ajutorul colegului său a sărit și celălalt agent. De abia după intervenția unui alt polițist s-a reușit încătușarea agresorului.