PNL a lansat un atac devastator: "Tripleta infractorilor Dragnea - Vâlcov - Teodorovici"

Sunday, 10 February 2019, 14:06 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, i-a numit pe Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și Eugen Orlando Teodorovici "tripleta infractorilor".

Adaugă părerea ta

Ionel Dancă a scris pe Facebook că bugetul pentru 2019 prezintă aceleaşi vulnerabilităţi şi riscuri fiscale ca şi în anii precedenţi, adăugând că acesta este calculat pe o supraestimare a veniturilor pentru a căror nerealizare nu vor răspunde "infractorii", a notat mediafax.ro.

"Această postare conţine elemente esenţiale pentru o guvernare responsabilă a finanţelor publice şi dăunează grav infractorilor din tripleta Dragnea - Vâlcov - Teodorovici, care ar fi trebui să ştie asta înainte de aprobarea bugetului pentru a înţelege cât de proastă este planificarea lor bugetară.

În Raportul de ţară, care va fi publicat în această primăvară şi pe care l-a obţinut Partidul Naţional Liberal, Comisia Europeană desfiinţează politica fiscală a Guvernului din ultimii ani. Analiza Comisiei Europene arată că bugetul României este un buget fals, construit pe picioarele de lut ale unei politici fiscale care se bazează pe nişte venituri fictive”, a scris purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.