PMP susține anticipatele cu DOUĂ condiții

Friday, 10 January 2020, 22:01 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET


Colegiul National al PMP a hotarat cu unanimitate de voturi sustinerea alegerilor anticipate cu doua conditii de la care nu abdica, afirma presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

"Colegiul National al PMP a hotarat cu unanimitate de voturi ca sustinem alegerile anticipate cu doua conditii de la care nu abdicam: revenirea la alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de parlamentari la 300.

Ambele initiative sunt ale PMP si au fost adoptate de Senat, mai e nevoie doar de un vot in Camera Deputatilor", scrie Tomac, vineri seara, pe Facebook.

El spune ca "Romania are nevoie de un restart real, nu doar de unul de conjunctura".


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 14:25:25
Constantin Gadea

DA ! FACEM ALEGERI ANTICIPATE, CA SA PUTEM REVIZUI CONSTITUTIA ! Ca noi, fortele politice democratice si proeuropene, sa putem sa revizuim Constitutia si nu PSD-ul. Nu putem avea legile Justitiei clare si perfecte, daca ne bazam pe o Constitutie cu ambiguitati. Nu putem face reformele, care se impugn cu necessitate, daca in LEGEA FUNDAMENTALA exista neclaritati. Aceasta L.F. trebuie sa prevada PARLAMENT CU 300 = 200+100 de parlamentari. LF trebuie sa interzica traseismul politic si folosirea abuziva de catre guverne a ordonantelor de urgenta, samd. Daca ar fi dupa dorinta mea, si daca ne este permis, eu asi proune SERVICIU MILITAR OBLIGATORIU si 4% din Buget pentru armata in fiecare an de pace. O lege trebuie sa proclame intregul CFR ca institutie a statului. Si sa se ia toate masurile, ca in cativa ani, sa fie reconstruite terasamentele, liniile de fier si garile care au fost demolate si furate. Sa fie modernizate caile ferate. Sa avem liniile, garile, trenurile si personalul angaja

Alte articole din: POLITICĂ