Percheziții de amploare la producătorii de alcool

Monday, 24 October 2016, 08:58, Sursă: REALITATEA.NET

Aproape 200 de polițiști participă, luni dimineață, la 30 de percheziții în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea alcoolului.

Adaugă părerea ta

Poliţiştii efectuează, luni, percheziţii, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea alcoolului, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa.

La acţiune participă 189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Sunt efectuate 30 de percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de produse accizabile.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal. La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Percheziţiile sunt efectuate în comuna Tătărani.