Percheziții de proporții în trei județe, captură uriașă

Wednesday, 26 June 2019, 23:12, Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş, Arad şi Suceava, coordonați de procurorii timișeni, au făcut 18 percheziţii domiciliare în cele 3 județe, pentru a anihila o rețea de contrabanda de ţigări. Patru bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz.

Adaugă părerea ta

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit peste 356.560 de ţigarete, 10 litri de alcool, 31.290 de lei şi două arme neletale, care au fost confiscate.

6 persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri. După audieri, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 46 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. 

"Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza judeţelor Timiş şi Arad ţigări nemarcate şi nesupuse nesupuse regimului accizării, provenite de pe raza judeţului Suceava. Activităţile desfăşurate vizează şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 68 de ani, presupuşi a fi implicaţi în comiterea infracţiunii”, se arată în comunicat.