Percheziții de amploare în Capitală, într-un dosar cu acuzații șocante: sex cu minore

Wednesday, 09 October 2019, 08:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Percheziții de amploare au avut loc, miercuri dimineață, în București și județul Ilfov, transmite Realitatea TV. Descinderile au avut loc la o rețea de proxeneți, mai mulți suspecți au fost duși la audieri și urmează să fie prezentați judecătorilor pentru arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Conform primelor informații, în dosar se precizează că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore. Cel puțin trei fete abuzate de proxeneți au sub 14 ani.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează, miercuri dimineaţa, patru percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore şi/sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale în baza exploatării unor informaţii.

Persoanele depistate au fost conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL