Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pedofil italian, arestat. Bărbatul a abuzat sexual un minor român, după ce l-a drogat

Wednesday, 28 March 2018, 13:11 Sursă: REALITATEA.NET

Carabinierii din Eboli au considerat, după probele achiziționate, că bărbatul italian se face acuzat de infracțiunea de acte sexuale împotriva unui adolescent în vârstă de 13 ani. În plus, bărbatul a achiziționat și a oferit minorului droguri.

În urma acuzațiilor, bărbatul italian ar fi recunoscut în parte că a avut o relație cu băiatul de 13 ani, fiul unei prietene românce. Se pare că, uneori, mama băiatului îl ruga pe bărbat să-l însoțească pe fiul său la școală.

Potrivit rotalianul.com, se pare că anumite comportamente anormale din partea copilului au fost semnalate de unii elevi și astfel au fost inițiate imediat o serie de investigații, care au permis să se obțină indicii serioase de vinovăție împotriva bărbatului acuzat de pedofilie.

Astfel, arestul bărbatului italian a survenit după o activitate de investigație complexă desfășurată de unitatea operațională a Companiei de Carabinieri din Eboli, lansată din ianuarie, în urma unui denunț făcut de directorul școlii gimnaziale unde învață băiatul abuzat.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL