Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patru zodii care îți otrăvesc viața. Cei mai TOXICI oameni din horoscop

Thursday, 16 November 2017, 18:32 Sursă: REALITATEA.NET

Află de mai jos care sunt zodiile care îți otrăvesc viața: nici măcar nu trebuie să picure cu bună știință lichidul ucigaș în existența ta, este suficient să dea curs pornirilor negativiste care îi animă.

Scorpion

Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să își trăiască viața. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care acești nativi o emană prin toți porii e molipsitoare și te va atrage în experiențe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea, ba dimpotrivă.

Scuturați mereu de emoții puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă și ispitește, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi și cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate și vor țese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greșești cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ți-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL