Patru străini, printre care un copil de 11 ani, găsiţi ascunşi în şasiul unui TIR. Încercau să intre ilegal în România

Străini, depistați la frontieră
Străini, depistați la frontieră

Patru cetățeni străini, printre care si un copil în vârstă de 11 ani, care au încercat să intre ilegal în România, ascunşi pe şasiul unor autocamioane, au fost depistați la Frontiera Calafat, în această dimineață, relatează realitateadecraiova.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cu ce să stropeşti roşiile la final de aprilie pentru roade din belşug. E o variantă naturală

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Retragerea lui Cîrstoiu complică situația lui Piedone
Ciolacu, mesaj public către Piedone: Cred că vom putea să închidem această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal
Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis public lui Cristian Popescu Piedone că-l așteaptă la discuții pentru "a închide această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal”. Apelul vine după ce social-democrații au anunțat-o oficial pe Gabriela Firea drept candidat al partidului la Primăria generală a Capitalei.

Liderii Coaliției au încercat fără succes să-l convingă pe Cîrstoiu să se retragă singur
Stenograme-bombă din ședința maraton care a dus la retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală
Stenograme incendiare din ședinta maraton a Coaliției, în urma căreia PSD și PNL au decis să o ia pe drumuri separate, dar și să îl retragă din cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu. După mai bine de 14 ore de discuții, în care au fost propuși diferiți oameni cheie din lumea politică, s-a ajuns și la un consens: Gabriela Firea - candidat PSD și Sebastian Burduja - candidat PNL. Care au fost celelalte propuneri, cum a reacționat Cătălin Cîrstoiu la vestea că trebuie să se retragă, dar și ce alte cuțite s-au aruncat în timpul deciziilor, potrivit unui material Realitatea Plus:

Harta radonului în România
Harta radonului în România. Care sunt cele mai afectate zone - date recente despre ucigașul invizibil din locuințe
Un gaz radioactiv a fost înregistrat peste limite în 16 județe, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Depășirile extrem de periculoase de radon au fost depistate în clădirile publice, inclusiv în grădinițe și școli.

Social

Verificati cu atentie linkurile paginilor, este primul semnal de alertă
Țeapă în numele Poștei Române, Cum funcționează înșelătoria ”coletul la 9,93 de lei”?
O nouă înșelătorie online, care se folosește de numele și identitatea grafică a unei cunoscute companii, face victime printre români. Este vorba despre un anunț fals, atribuit Poștei Române, prin care amatorii de chilipiruri sunt păcăliți să cumpere la prețul de 9,93 lei colete nerevendicate, de care compania dorește, chipurile, să se debaraseze.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
O nouă lege a fost introdusă în încercarea de a reglementa situația românilor care nu locuiesc la adresa menționată în buletin, aducând schimbări semnificative în procesul de obținere a vizei de flotant. 

Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare? 
Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare?
Fie că ai lăsat mașina în parcarea unui magazin, fie în fața casei sau pe marginea drumului, se poate întâmpla să o găsești lovită. Ești obligat să mergi la poliție într-o astfel de situație?

Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.

Ultimele stiri

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"
Realitatea PLUS continua lupta pentru destructurarea Statului Paralel, in spatele caruia se afla personaje cheia din Servicii, si aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a anuntat, marti, ca a pregatit noi inregistrari si probe suplimentare care dovedesc legatura dintre Romprest si Florian Coldea. Acestea vor fi prezentate, in exclusiviate, in editia din aceasta seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la ora 21.00, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa inregistreze si un interviu cu omul de afaceri Catalin Hideg, denuntatorul lui Florian Coldea si al lui Dumitru Dumbrava. "Este un moment istoric in care DNA-ul, cat si celelalte institutii ale statului, cat si SRI-ul, pot dovedi ca acest Stat paralel poate fi destructurat", a transmis Anca Alexandrescu.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu: Atacurile nu au fost împotriva lui Cătălin Cîrstoiu, au fost împotriva Alianţei electorale PSD-PNL
Premierul Marcel Ciolacu și-a cerut scuze față de Cătălin Cîrstoiu "pentru tot ceea ce a pătimit". De asemenea, liderul PSD a declarat că atacurile îndreptate împotriva medicului pe care alianța l-a lansat în lupta electorală au fost, de fapt, atacuri împotriva Alianţei electorale PSD-PNL.

De ce e bine să punem oțet în chiuveta din baie. Trucul știut doar de gospodine
De ce e bine să punem oțet în chiuveta din baie. Trucul știut doar de gospodine
Oțetul, cunoscut mai ales pentru utilizările sale culinare, este de asemenea un instrument extraordinar în menținerea curățeniei în casa noastră, în special în baie. Află de ce este recomandat să folosești oțet pentru a curăța chiuveta și cum poate acest ingredient simplu să transforme întreținerea locuinței. 

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă: Când vine vorba de alegeri ceea ce contează sunt oamenii gospodari
Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a participat la o întâlnire cu o parte a echipei liberale din județul Dolj, în comuna Poiana Mare.



Vezi emisiunile Realitatea Plus