Patru cadre medicale de la Spitalul „C. I. Parhon“ Iași, infectate cu coronavirus de la bolnavi

cadre medicale iasi
cadre medicale iasi

Un medic de la secţia de Anestezie Terapie Intensivă şi un medic nefrolog de la Spitalul „C. I. Parhon“ Iaşi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, sunt infectate și două infirmiere de la acelaşi spital, relatează realitateadeiasi.net.
 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

O stradă s-a surpat, în orașul Slănic, chiar în fața sediului poliției 
O stradă s-a surpat, în orașul Slănic, chiar în fața sediului poliției. Fenomenul avansează: blocurile din apropiere, în pericol. Evacuări în zonă - VIDEO
Situație critică în orașul Slănic Prahova, acolo unde, joi dimineață, o parte a străzii 23 August s-a surpat, chiar în fața sediului Poliției, din motive care, cel mai probabil, țin de zăcământul de sare pe care stă întreaga localitate. 

Tramvai deraiat pe linia 41, în București. Circulația, grav afectată / Foto: Arhivă
Tramvai deraiat pe linia 41, în București. Circulația, grav afectată
Linia 41 este blocată, la această oră, la capătul de linie Ghencea, după ce un tramvai a deraiat. Pentru preluarea fluxului de călători s-a format linia navetă 641. 

Accident grav, pe centura București: două victime, tată și fiu, după impactul violent cu un TIR 
Accident grav, pe centura București: două victime, tată și fiu, după impactul violent cu un TIR - FOTO
Un grav accident de circulație s-a produs, astăzi, pe DNCB (Centura București) pe sensul Bragadiru–Chitila, în zona localității Dragomirești-Deal, județul Ilfov. Un autoturism a fost spulberat de un TIR, după o depășire neregulamentară. Două persoane, tată și fiu, au fost rănite grav. 

Percheziții la Complexul Energetic Oltenia. Foto/Arhivă
Percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia într-un dosar de corupție cu 4 suspecți
Potrivit unor surse, au loc 7 percheziții DNA la sediul Complexului Energetic Oltenia, dar și la domiciliile persoanelor acuzate în acest dosar.

Social

Percheziții la Vaslui
Percheziţii la persoane suspectate de înşelăciune şi şantaj. "Rețeta" folosită pentru a-i înșela pe oameni: cu ce îi amenințau
Poliţiştii efectuează, joi, percheziţii în București și în județele Ilfov și Cluj, într-un dosar de înşelăciune şi şantaj. Mai multe persoane sunt acuzate că au pretins că vor repara imobilele victimelor, dar au făcut lucrări necorespunzătoare. Ulterior, au ameninţat că lasă casele fără acoperiş dacă nu primesc banii.

Foto/Arhivă/Profimedia
Alertă medicală! A fost semnalată în România prezența țânțarului care transmite MALARIA
România se confruntă deja cu asaltul insectelor care răspândesc boli de transmitere în masă. Prezența țânțarului care transmite malaria a fost deja semnalată la noi în țară.

Prezenţa unui urs, semnalată în apropierea autostrăzii Sebeş-Turda. A fost emis RO-Alert/ Arhivă foto
Prezenţa unui urs, semnalată în apropierea autostrăzii Sebeş-Turda. A fost emis RO-Alert
Prezenţa unui urs a fost semnalată, joi, în apropierea autostrăzii Sebeş-Turda, în zona localităţii Oarda. A fost emis un mesaj RO-Alert. 

Politist depistat drogat
Polițist depistat pozitiv la droguri, la intrarea în tură
Un polițist din Şomcuta Mare a fost depistat pozitiv la droguri de către superiori miercuri seara, în timpul serviciului, anunță IPJ Maramureș.

Sănătate

Fast food
Singurele alimente care te îngraşă dacă le mănânci după vârsta de 30 de ani
Trecerea timpului este o problemă pentru toate femeile. Ştim că organismul nostru se modifică şi nu mai procesează tot ceea ce am vrea să mâncăm. Nu ne mai permite să avem acelaşi stil de viaţă ca acum 10 ani.

Stufat de miel
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care să nu o faci când îl prepari - Secretul bucătarilor
 Bucătarii dezvăluie greșelile pe care le fac multe gospodine când prepară stufatul de miel.

Ultimul scandal, de la Pantelimon, îi pune pe români pe fugă către spitalele private. Foto/Inquam
Rafila, supărat că românii se tratează la privat: „Pacienții trebuie să ajungă întâi la spitalul de stat!”
Ministrul Sănătății intervine în scandalul legat de exodul românilor către spitalele particulare, în detrimentul unităților de la stat. Alexandru Rafila consideră că cele două sectoare, public şi privat, nu trebuie să fie considerate opuse, ci trebuie să fie considerate complementare.

Cura de slabire
Câte ore de post sunt necesare pentru a reduce senzația de foame. Secretul senzației de sațietate
Postul intermitent, cunoscut și sub denumirea de intermitent fasting (IF), este unul dintre cele mai populare regimuri de pierdere în greutate în zilele noastre. Acesta presupune limitarea consumului de alimente la o fereastră prestabilită de timp, urmată de o perioadă de post în restul de ore. 

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluit de marii bucătari/ Arhivă foto
Temperatura ideală la care se coace cozonacul, dezvăluită de marii bucătari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
Visezi la un cozonac pufos și delicios care să îți încânte întreaga familie? Ei bine, secretul stă în detalii, iar unul dintre cele mai importante este temperatura la care trebuie copt acest desert minunat. Iată tot ce trebuie să știi pentru a te asigura că cozonacul tău va fi savuros și bine copt, rumenit frumos la suprafață.

Alina Gorghiu, despre cazul 2 mai: Nu poţi să te faci că nu există controverse cu privire la procedura care s-a desfăşurat în acest dosar
Alina Gorghiu, despre cazul 2 mai: Nu poţi să te faci că nu există controverse cu privire la procedura care s-a desfăşurat în acest dosar
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat joi, după decizia CSM prin care judecătoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai, Ioana Ancuţa Popoviciu, nu va fi suspendată din funcţie, că nu poţi să te faci că nu există controverse şi semne de întrebare cu privire la procedura care s-a desfăşurat în acest dosar.

Prognoza meteo pentru Bucuresti
ANM, prognoză specială pentru București: Temperaturi sub mediile multianuale. Ce maxime se vor atinge
Valorile de temperatură se vor situa sub mediile multianuale în Capitală, iar temperatura maximă va fi joi în jurul a 17 grade, în timp ce minima va atinge 7 - 8 grade, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cât detergent lichid se pune la o spălare. Mulți oameni fac exces
Cât detergent lichid se pune la o spălare. Mulți oameni fac exces
Te-ai întrebat vreodată cât detergent lichid se pune la o singură spălare? Mulți dintre noi folosim acest produs în exces și nu ne dăm seama de risipă pe care o putem face. Specialiștii în curățenie îți vin în ajutor cu câteva explicații simple.



Vezi emisiunile Realitatea Plus