Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Panică în Neamţ: locuitorii unui sat spun că sunt terorizaţi de un LEU. A ucis deja zeci de animale

Friday, 19 August 2016, 11:00 Sursă: REALITATEA.NET

”Oare ce câine așa mare avem noi în sat? Pentru că acesta a fost gândul! Nu te gândeşti când te uiţi că vezi altceva! Un câine mi s-a părut că era. Apoi am zis, stai așa, că nu e câine! Avea piciorul cât mâna mea, plus laba, șoldurile, capul mare, corpul de culoare bej deschis… Și am realizat, așa, că este un leu… O leoaică, altă explicație nu am. Mergea frumos pe acolo, câinii lătrau, și a luat-o pe drum la vale”, a spus un localnic.

Animalul misterios a băgat spaima în localnici. Oamenii se tem pentru siguranţa lor şi nu ştiu la ce soluţii să mai recurgă pentru a-şi proteja gospodăriile de un nou atac. Animalul sălbatic a fost văzut de mai mulţi locuitori ai comunei din judeţul Neamţ. Mai mult, oamenii au găsit pe pământul reavăn niște urme care păreau a fi ale unei feline.

Localnicii susţin că un interlop care ar avea casă în apropiere ar creşte în curte animale exotice și este foarte posibil ca unul să fi scăpat.

Deocamdată, nicio instituție din județul Neamț nu s-a pronunțat oficial în legătură cu natura animalului care omoară orătăniile din curțile oamenilor din localitatea Izvoare, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Urma animalului

(w460)

Urma animalului, reconstituită

(w460)


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL