Orban nu este sigur că pensiile vor crește de la 1 septembrie și cu 40%

Sunday, 19 January 2020, 11:20 Sursă: hotnews.ro

Autor: Realitatea.NET

„Nu e 100%  ( că vor crește pensiile de la 1 septembrie n.r.)  Banii sunt prevăzuți în buget. Depinde de cum evoluează economia. De cum evoluează încăsările bugetare. În momentul în care iei o decizie să crești o pensie,  un salariu, astea sunt chetluieli obligatorii.  După majorare trebuie să ai extrem de multă precauție în luare acestor decizii.

De regulă, creșterile trebuie să fie legate de indicatori economici. PSD a făcut varză sistemul de pensii”, a declarat Ludovic Orban.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-19 12:26:50
Robert

Obositului asta i-ar trebui o vacanta, prea multe demente scoate pe gura, face leul zob si cred ca asta este intentia.

2020-01-19 12:57:02
mircea

Creșteți pensiile mici si atât. La fel cum ați infiintat pensiile speciale. La fel de legal, la fel de posibil.

2020-01-19 13:11:10
johnneil

Deoarece SACUL s-a golit. Oare degeaba au plecat zecii, sute de mii de oameni din aceasta tara? Deoarece ani si ani de zile nimeni nu a vrut sa existe locuri de munca in Romania. Toti ati furat si iar ati furat, Da-i in ma-sa pe poPULIME. Dar nu si-au dat seama ca nu va mai cotiza nimeni la BUGET. Si SACUL se va goli. Dar avem tupeul de a mari alocatiile, salariile si pensiile. Din CE? Din vazduh. Cum mai sa dai la profesori salariile din Septembrie 2020 echivalente pentru anul 2022? Cat de cretin poti sa fii?

2020-01-19 14:31:01
Gurzu Mihai

Cel mai proaste guverne pe care l-a avut Romănia Boc și Orban.

2020-01-19 15:34:49
Dumitru dumitru

Respecta legea sau tai,o,300 de parlamentari ,s,a dus Indemnizatii nesimtite pentru revolutionari ,acceptate, pensiile speciale ,uitate si multe nemernicii facute de aia ,de voi sau de cine,o mai veni.

2020-01-19 15:39:38
Nu stuți să faceti bani ,intrebați pe compradori

Stii de ce dl Johnniel se măresc pensiile si salariile la stat ?Să vă spun eu ,Ion Dincă,Dan Iosif si dl Mărieși ne-au spus,la revoluție,ca statul nu se mai bagă în economie,dl Pușcași,care a negociat intrarea in UE a zis ca ei ,le dăm petrolul ,gazele si aurul ,băncile sa si le aducă,si in schimb să ceeze locuri de mună pentru români si sprijin politic pentru guvernul comprador.Daca 90 %din economie o dețin străinii,de unde contribuții de asigurări sociale,ca diaspora plăteste pe acolo ,pe la italieni,sau spanioli.Dar cereti dlui Orban sa mărească contribuția de asigurări sociale și sa vezi cu pica guvernul ,la cererea partenrilor strtegici.Sau un procent de ce traonsmit din patria atât de dragă PNL sau ridicarea redeventei cu ooo,8 % si să vezi cum curg pensiile si alocațiile ,ca în Kuveit.Ca tai pensia la mitocani ,n-o să iese nimeni in stradă,ca doar nu judecăm pe procurori cu SIIM lor cu tot,ca sa iese emoigratia in stradă.

2020-01-19 16:00:08
Iar gogorita cu furtul intre noi să salvăm partenerii ..sau asa ne zic ei ?

Dl Gâdea imi schimb impresia ,penalii din România nu au adus pagube tării,ci smenarii intre ei sau sfilcuit ,astfel ca firmele germane si americane să piardă comenzi grase,ca psd-stii au măslui licitatii să iese românii câstigători..Cunosti un dosar prin care s-a adus o pagubă tării/prin infracțiuni ,nu prin codșlâc politic, cum ar fi exploatrae de gaz ,contra sprijin politic si militar,etc//,adica unde s-a luat spaga,s-a desființat contractul ca aducând pagupă cuiva ?Nu smenarul a rămas ca banii si corupții,cu puscăria,ca erau de la PSD.Ziceti-ca sa ma faceti sa inbunesc- ziceti ca dl Vioculescu a cumpăart ICA anapreț si a adus un prejudici patrei mele de 66 milioane EU,cum zice o judecătaore cu ochii pierduti ?Dar luați-va casa smenari ,de vă trebuie la pensii.Mai vreti ?Va mai dau,ianinte de a inebuni eu de oameni ca dv si ca mine.

2020-01-19 18:20:13
Niță Marian

Credem că zilele guvernului orban sunt numărate.

2020-01-19 18:25:50
Iasin Victor

Cine i.a votat pe ăștia? Unul ca Tăriceanu sau ca Ponta?

2020-01-19 18:45:04
Găscă Viorel

Traian Băsescu zice că așa zisul premier Ludovic Orban ar fi încălcat Constituția...La pușcărie cu el.

2020-01-19 18:59:39
Elena Vijulie

Este clar că tovarășii Barna, Tăriceanu și Ponta susțin pe Orban să nu mărească alocațiile si pensiile cetățenilor Romănia. La ce bun să te aștepți de la PNL în cei peste 100 de ani de existență a lor?

2020-01-19 19:45:31
Robert

Dupa 3-4 luni de Guvernare nu au incetat sa dea semnale oficiale de nenorocire in piata de capital,, cand Iohanis cand parlitii astia, deducem ca trebuie sa scada leul mai mult, asta este misiunea lor. Nici macar North Korea nu sta in 10 miliarde de dolari anual, pana si aia saracii gaseau o solutie numai sa doreasca s-o faca.

2020-01-19 20:11:29
Puscarie

Se vorbeste de un salariu minim pe UE de la anul, ce vor face tembelii astia, ce vor zice la UE? Iar Dragnea si Greaua Mostenire? Sper sa nu mai apuce pana atunci la guvernare, trebuiesc opriti urgent, vand tot ce a mai ramas pe nimic pana nu mai ce vinde... Este un guvern instalat prin frauda si coruptie la cel mai jos nivel posibil, toti infractorii speriati cu dosare au votat acest guvern si se comporta precum infractorii, nu fac nimic altceva decat sa-si instaleze oamenii pe clanuri in aparatul de stat in rest numai minciuni, ca organizeaza concursuri de ocupare a posturilor, ca dau afara incompetentii, ca reformraza justitia, ca se ocupa de autostrazi si drumuri...minciuni nesimtite de campanie electorala ieftina defiland cu mecla comerciala a lui Iohanis alt mincinos notoriu care demonstreaza in fiecare zi treaba asta. Cand am vazut ca a primit in PNL infractorii PSD care au votat cu ei si pe nenorocitii aia traseisti de la Voiculescu la ALDE si Ponta am crezut ca nu-i adevarat..

Alte articole din: POLITICĂ