Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Olguța Vasilescu, acuzații șocante după întâlnirea cu Iohannis. "BNR face un joc"

Tuesday, 03 April 2018, 23:31 Sursă: REALITATEA.NET

"BNR face un joc, nu îmi dau seama împotriva cui. Anul trecut a permis băncilor să scadă garanția pe care o aveau în România și este foarte clar că în loc să avem acuze ar trebui să ne bucurăm de sprijin. Nu poți să dai în Guvern, în condițiile în care s-au făcut eforturi uriașe să ții sub ținta de deficit. Sigur, este loc și de mai bine, dar doar cine este de rea-credință nu poate vedea eforturile pe care le face acest Guvern", a declarat Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu a mai spus că nu înțelege care a fost sensul unei discuții pe tema legii salarizării, la 8 luni după ce a produs efecte, dar și că a prezentat "mi de fluturași de salarii" președintelui Iohannis.

"Din punctul meu de vedere a fost o discuție cordială, constructivă. S-a discutat ce se întâmplă cu Legea salarizării, am prezentat mii de fluturași, după transferul contribuțiilor, de unde reieșea că salariile au crescut în sistemul bugetar, cu excepția celor cu venituri foarte mari, unde au fost scăderi" spune ministrul.

Ministrul Muncii este de părere că acel comunicat de presă al președintelui a fost redactat înainte de întâlnirea cu premierul:

"Reacția este inexplicabilă. Doamna Dăncilă chiar a solicitat să se pună la dispoziția presei stenograma, să se vadă că nu are nicio legătură cu atitudinea din comunicatul respectiv. Nu reușesc să îmi închipui, dacă acel comunicat a fost redactat înainte sau să fi vrut pur și simplu să schimbe agenda publică".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL