Octavian Hoandră, profesor de golf pentru fiica lui Cozmin Gușă, Daria

Sunday, 20 October 2019, 21:11, Sursă: REALITATEA.NET

Caravana România 2019 a ajuns, duminică seara, în județul Alba. Cozmin Gușă și invitații au analizat ultimele evoluții ale campaniei electorale. În locul de unde a fost transmisă dezbaterea a avut loc și o lecție de golf, pe terenul de golf "Theodora", deținut de omul de afaceri Ioan Popa.

Adaugă părerea ta

Rolul profesorului a fost jucat de Octavian Hoandră, realizatorul emisiunii "Realitatea românească", iar cel al învățăcelului de fata consultantului politic Cozmin Gușă, elevă în Austria. Daria a ascultat atent sfaturile oferite la prima lecție de golf pe care a primit-o și a spus, mai în glumă, mai în serios, că profesorul este foarte sever.

Vezi imaginile mai jos, în VIDEO!

Ioan Popa este un investitor de succes în județul Alba. ”Construirea unui teren de golf necesită foarte mulți bani”, a spus acesta din propria experiență.

”Am vrut să fac ceva să rămână în urma mea. Acest teren a fost făcut după toate regulile. Toți muncitorii care au făcut acest teren erau străini. Am ales să pun resortului numele fiicei mele. Toată familia mea lucrează la mine în business”, a declarat Ioan Popa, proprietarul clubului de golf ”Theodora''.