Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șocant. Căutarea Alexandrei a fost coordonată de clanurile de interlopi din Olt

Friday, 02 August 2019, 08:23 Sursă: REALITATEA.NET

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi "Codiță", șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Libertatea a publicat conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi "Codiță" și mărturiile date ziarului de cei doi lideri de grupări concurente.

De regulă informatorii dau ponturi poliției, iar ofițerii decid. În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia!

Remus Rădoi "Codiță" a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta! În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei.

Dezvăluiri șocante despre dinții găsiți în "casa ororilor"

"Cu un stat în care polițiile paralele și-au subordonat poliția națională, Alexandra n-a avut nici o șansă", spun jurnalistii. 

Poliția Olt era în legătură cu STS, cu DIICOT, cu DOS, dar mai puternică a fost relația privată dintre șeful adjunct al IPJ local și unul dintre cei mai redutabili oameni din zonă. Ce a făcut Rădoi cu informațiile?

Printr-un mesaj pe Whats App, el direcționează Poliția acolo unde vrea. Polițiștii au fost împinși pe trei piste false. Detaliile anchetei aici


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL