Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri șocante despre dinții găsiți în "casa ororilor"

Friday, 02 August 2019, 08:10 Sursă: REALITATEA.NET

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane şi este aproape sigur că sunt dinţi umani, care ar putea proveni de la două persoane.

"Din punctul meu de vedere, dinţii aceştia sunt umani, după forma rădăcinilor, după suprafeţele vestibulare. Pare că sunt câţiva cariaţi şi cu părere de rău o pot spune că la vârsta de 15 ani pot fi copii cu dinţi cariaţi", spune medicul Sergiu Lazarev citat de Adevarul.ro.

Stomatologul crede că rămăşiţele dentare ar proveni de la cel puţin două persoane, dintre care una adultă. Indiciul este acela că printre resturi se află o coroniţă, lucrare pe care stomatologii o fac pacienţilor maturi.

"Din ce am văzut, aş putea spune că ar aparţine unei domnişoare, dar pe de altă parte strică toată ipoteza această coroniţă. Dacă este o coroniţă, este extrem de greu să cred că i-a aparţinut unei domnişoare de 15 ani. Mai târziu se fac astfel de lucrări", spune Lazarev.

Potrivit medicului din Buzău, unii dintre dinţi par să fi trecut prin arderi repetate, la temperaturi foarte mari. În cazul în care au fost arşi la temperaturi foarte mari, este cert că ei nu mai conţin celule din care s-ar putea face determinarea ADN, necesară identificării.

Vecinul criminalului din Caracal, noi dezvăluiri. VIDEO


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL