O tânără mamă din România, victima unui atac rasist în UK: M-au lovit cu pumnii și genunchii în față

Tuesday, 19 March 2019, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

O tânără de 34 de ani din România, care trăiește în Doncaster, a fost bătută de o gașcă de adolescenți care i-au strigat insulte rasiste, notează presa britanică și victima, într-o postare pe Facebook.

Adaugă părerea ta

Anca, mamă a doi copii, a fost atacată violent în fața propriei case de o gașcă de adolescenți care credeau că ar fi de origine poloneză.

Anca a fost lovită cu pumnii și picioarele în față, după ce le-a cerut tinerilor să vorbească mai încet deoarece copiii ei dormeau.

”Treceau pe stradă și țipau și au început să mă înjure. le-am spus să vorbească mai încet, deoarece copiii mici dorm la ora 11.30 p.m. Una dintre fete a venit spre mine, numindu-mă în fel și chip. I-am spus să vorbească mai încet și să nu se apropie, deoarece este pe proprietatea mea privată și voi chema poliția. În acel moment s-a enervat și au sărit toți pe mine strigând: ”C**vă poloneză, meriți o lecție!” M-au lovit cu pumnii și genunchii în față și mi-au spus să mă car în țara mea. Am reușit să scap și am bătut la ușa vecinului. Acesta a ieșit și a încercat să calmeze gașca”, a povestit Anca pe pagina ei de Facebook.

Ulterior, tânăra a fost luată de o ambulanță și transportată la spital.

Ea a criticat însă Poliția pentru că ar fi refuzat să îi ia o declarație timp de două zile.

Un purtător de cuvânt al Poliției din South Yorkshire au precizat pentru Daily Mail că o investigație a fost demarată pentru identificarea atactorilor.