Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă dispută între legendarii membrii ai trupei Pink Floyd

Wednesday, 20 May 2020, 16:49 Sursă: Realitatea.NET

Muzicianul Roger Waters spune că fostul său coleg de trupă David Gilmour i-a interzis să îşi promoveze creaţiile solo pe site-ul şi conturile de social media ale formaţiei Pink Floyd. Waters a vorbit despre acest subiect într-o înregistrare video pe care a publicat-o pe canalul său de YouTube. Waters a declarat acest lucru după ce a remarcat că a trebuit să îşi publice o versiune înregistrată în condiţii de distanţare socială a piesei "Mother" pe propriul său canal de YouTube.

"Unul dintre lucrurile pe care le-am cerut - am sugerat asta pentru că voi, cei 30 de milioane de abonaţi ai paginii, sunteţi abonaţi la tot ceea ce noi cei cinci membri am creat. Adică Syd (Barrett), eu, Rick (Richard Wright), Nick (Mason) şi David, de-a lungul anilor. Şi, drept consecinţă, mi se pare că ar fi corect şi cinstit să avem acces egal la voi toţi şi să vă împărtăşim proiectele. David crede că deţine site-ul. Cred că el crede asta pentru că eu am părăsit trupa în 1985, crede că deţine Pink Floyd, că el este Pink Floyd, că sunt lipsit de importanţă şi că ar trebui să îmi ţin gura", a mai spus Watson, potrivit Pitchfork.

Pink Floyd este considerată o trupă ce a inovat în zona rockului progresiv, lansând albume legendare mai ales în anii ’70. Dark Side of the Moon (1973), The Wall (1979) sau The Final Cut (1983) au așezat defintiv Pink Floyd în panteonul rockului progresiv alături de Genesis, King Crimson, Gentle Giant, Dream Theater sau Marillion.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL