Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nu mai arunca saramura de la castraveții murați! Dr. Oz te învață cum să o folosești

Monday, 04 December 2017, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Conform dr. Oz, poți folosi saramura în care sunt murați castraveții pentru calmarea arsurilor stomacale, a sindromului picioarelor neliniștite, a durerilor de stomac sau a crampelor. Aceasta este bogată în probiotice, atât de necesare florei intestinale, dar și în electroliți, săruri necesare bunei funcționări a organismului. Iată în ce cazuri se recomandă consumul de saramură provenită de la castraveții murați și cum se administrează aceasta:

Arsuri stomacale

Cel care luptă împotriva arsurilor stomacale este, de fapt, oțetul din compoziția saramurii. Pentru a scăpa de senzația neplăcută de arsură la stomac este suficient să iei o gură din această licoare înainte de fiecare masă.

Sindromul picioarelor agitate

Câteva guri de saramură de castraveți murați luate înainte de a merge la culcare calmează simptomele sindromului de picioare neliniștite, iar somnul este mult mai odihnitor.

Arsuri solare

Oțetul din compoziția saramurii ajută la calmarea senzației de arsură cauzată de expunerea prelungită la soare. Atunci când pielea este arsă, ea pierde, de fapt, apă. O poți calma rapid aplicând pe ea comprese cu saramură de la castraveții murați.

Dureri de stomac

Ca și în cazul arsurilor stomacale, oțetul din compoziția saramurii face adevărate minuni. Bea 2-3 guri atunci când te confrunți cu durerea de burtă și vei avea surpriza să constați că aceasta va dispărea în câteva minute.

Sursa: avantaje.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL