Nu mai arunca cojile de banane. Cum să-ți albești dinții rapid

Monday, 10 September 2018, 19:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Delicioasele banane sunt un fruct preferat de majoritatea oamenilor, datorită faptului că se digeră cu ușurință și oferă o nutriție optimă organismului.

Dar știați că ele sunt excelente ca un compus pe care să-l folosiți pentru a albi dinții?

Cantitățile mari de potasiu, magneziu și mangan din banana coaptă pot fi aplicate pe dinți pentru a elimina petele și pentru a le albi.

Există mai multe moduri de a face dinții albi și strălucitori. Cu toate acestea, dacă preferați remedii naturale, pe care să le folosiți acasă, atunci trebuie să citiți continuarea. (PM)

Proceduri şi produse scumpe, paste de dinţi speciale – există deja zeci de modalităţi de a ne albi dinţii, însă trucurile aplicate acasă sunt ieftine, comode şi preferate de multe persoane. Există un mod interesant de a albi dinții la domiciliu, care promite rezultate după primele două săptămâni.

Și nu este vorba despre binecunoscutul bicarbonat de sodiu care face cu adevărat dinții mai albi, însă atacă smalțul. Secretul acestei metode este coaja de banană. Avem nevoie de o coajă de banană, o periuţă de dinţi şi pastă.

Banana se decojeşte, iar dinţii se freacă delicat cu partea din interiorul cojii. Se lasă să acţioneze timp de aproximativ 10 minute, încercând să se țină gingiile și buzele departe de dinți. Apoi, se foloseşte o periuță de dinți uscată, pentru a îndepărta amestecul de banane de pe dinți.

Dinţii se spală din nou cu pastă și apă. Procedura se repetă în fiecare zi timp de două săptămâni. Potasiul, magneziul și manganul, care se găsesc în coaja de banană, vor ajuta la eliminarea petelor de pe smalț.

SURSA: RADOR.ROAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri