Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noaptea albă a shopping-ului pe Elefant.ro. Ceasuri mai ieftine cu peste 70%

Tuesday, 23 August 2016, 22:31 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri ceasuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri 82%. Ceas U.S. Polo ASSN. Flo USP5242RG. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Sistem de inchidere cu catarama; Geam: cristal mineral; Accesorizat cu strasuri; Etanseitate: 3 ATM; Functii: ora, minut, secunda. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 88%. Ceas U.S. Polo ASSN. USP5176RG. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa din otel inoxidabil; Bratara din piele; Sistem de inchidere cu catarama; Geam: cristal mineral; Accesorizat cu strasuri; Etanseitate: 3 ATM; Functii: ora, minut, secunda. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 85%. Ceas Stahlbergh Viborg 10060036. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda, din otel inoxidabil; Bratara din piele, cu inchidere catarama; Geam: cristal mineral; Diametru carcasa (mm): 42.5; Grosime carcasa (mm): 12.5; Latime bratara (mm): 22; Lungime bratara (mm): 200. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. Ceas U.S. Polo ASSN. Giselle USP5288BL. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Se inchide cu catarama; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 36; Lungime bratara (mm): 190; Etanseitate: 5 ATM. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ceas Perigaum Nyah P-1101-L-BRC. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa patrata si bratara din otel inoxidabil; Sistem de inchidere cu clips; Functii: ora, minut; Dimensiune carcasa (mm): 25; Lungime bratara (mm): 200; Latime bratara (mm): 18; Geam: cristal mineral. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri ceasuri. Ofertele Elefant.ro pentru bărbați

Reducere 84%. Ceas Spinnaker Amalfi SP-5021-01. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz Swiss ISA 8171 si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din silicon, cu catarama; Functii: vitezometru, data, ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 10 ATM; Diametru carcasa (mm): 46; Grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 82%. Ceas Stuhrling Original Winchester 754.01. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se incheie cu clips; Geam: cristal Krysterna; Diametru carcasa (mm): 42; Lungime bratara (mm): 203; Latime bratara (mm): 20; Etanseitate: 5 ATM. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 78%. Ceas Spinnaker Helium SP-5005-012. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din silicon, cu catarama; Functii: data, ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 30 ATM; Diametru carcasa (mm): 45; Grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 71%. Ceas U.S. Polo ASSN. Golden USP4364BK. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 41; Lungime bratara (mm): 200; Etanseitate: 3 ATM; Functii: data, ora, minut, secunda. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 85%. Ceas Stahlbergh Viborg 10060036. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda, din otel inoxidabil; Bratara din piele, cu inchidere catarama; Geam: cristal mineral; Diametru carcasa (mm): 42.5; Grosime carcasa (mm): 12.5; Latime bratara (mm): 22; Lungime bratara (mm): 200. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL