Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Naționala Artiștilor Fotbaliști, umilită în ultimul meci amical înainte de plecarea la Moscova

Tuesday, 24 May 2016, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Naționala Artiștilor Fotbaliști se află pe ultima sută de metri înaintea Art Footbal 2016 Moscova, competiție la care 3 ani consecutiv au ocupat locuri pe podium, iar in 2014 au câștigat locul I.

După meciul de pregătire cu Juniorii Republicani, Andrei Ștefănescu (AlbNegru) ne-a povestit care este starea Naționalei Artiștilor Fotbaliști înainte de plecarea la Moscova, dar și despre meciul greu de aseară, pe care l-au pierdut cu 6-2.

"A fost ultimul meci de pregatire înainte de plecarea la Moscova. Un meci greu, o echipă foarte bună, dar un test important pentru Naționala Artiștilor. Având în vedere că la Moscova nu vom întâlni echipe la fel de valoroase precum cea a Republicanilor Stelei, putem spune ca a fost un antrenament foarte util, care ne ajută sa ne creștem nivelul de joc.

Un adversar atât de puternic nu este doar un examen fotbalistic, ci și unul psihologic. O echipă puternică te întărește și fizic, nu doar mental, și, de multe ori, chiar din lecția înfrângerii ai mai multe de învățat decât dintr-o victorie. Iar echipa noastră, atat cât a putut, a arătat că poate juca un fotbal de calitate, că poate alerga și poate marca. Eu zic că echipa arată bine înainte cu o săptămână de plecarea la Moscova, un turneu atât de greu.

La fiecare meci am avut una sau doua absenţe, unii sunt accidentați, alții - obosiți. Aşa cum văd eu echipa acum, cu puterea pe care ți-o dă un meci oficial, sunt convins că vom ajunge în careul de Ași, în ultimele 4 ehipe ale lumii. Și Doamne ajută să jucăm și finala", a spus Andrei Ștefănescu, pentru realitatea.net.  

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL