Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul surprinzător pentru care nu este bine să îţi faci patul dimineaţa

Thursday, 25 July 2019, 14:01 Sursă: REALITATEA.NET

Însă unele studii au arătat că acest gest cu valoare de semn al celor șapte ani de acasă este cât se poate de greşit! Descoperă motivul surprinzător pentru care nu ar mai trebui să îţi faci patul dis-de-dimineaţă!

Află de ce nu mai trebuie să îţi faci patul imediat după ce te trezeşti!
Nu numai mama, dar şi oamenii de succes ne îndeamnă să ne începem ziua cu un pahar mare de apă şi patul... impecabil aranjat! Însă acum avem prilejul să le răspundem cu argumente pertinente: nu delăsarea şi nici lipsa de chef ne împiedică să ne facem patul imediat ce ne trezim, ci un studiu al autorităţilor în domeniu.

Opinia care contrazice tot ceea ce ştiam până acum îi aparţine doctorului Stephen Pretlove, de la Universitatea Kingston din Marea Britanie, care consideră că patul nefăcut dimineaţa va ucide căpuşele de praf care se formează în medii umede, calde, precum salteaua şi lenjeria noastră. Conform lui Pretlove, lăsându-ţi patul să se aerisească pe parcursul zilei, cu pernele şi cearşafurile cât mai răsfirate, vei elimina aceste microorganisme care afectează persoanele cu alergii şi astm. Iar numărul lor este impresionant, ajungând la circa 1,5 milioane într-un singur pat!

Citește continuarea pe divahair.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL