Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care Kate şi William îl vor duce zilnic, fără pază, pe Prinţul George la şcoală

Monday, 24 April 2017, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

Cu această ocazie, Prințul William și Kate Middleton demonstrează încă o dată că vor să aducă o notă de modernizare în cadrul familiei regale britanice. Ducii de Cambridge vor să îi ofere fiului lor o copilărie cât mai normală, astfel că cei doi îl vor duce și îl vor lua personal de la școală pe George.

În cazul lui William și a lui Harry, erau persoane desemnate special ca să îi ducă la școală.

Mai mult, Ducii de Cambridge vor merge fără gărzile de corp ca să îl ia pe copil de la școală. Recent, Kate Middleton a vorbit în cadrul unui eveniment despre ce înseamnă să fii mamă:

„Pentru mine, să devin mamă a fost o experiență minunată și plină de satisfacții. Cu toate acestea, uneori, a fost, de asemenea, o provocare uriașă. Chiar și pentru mine, care primesc ajutor acasă, în timp ce alte mame nu au această posibilitate. Nimeni și nimic nu te pregătește cu adevărat pentru acest lucru. Un amalgam de sentimente te copleșesc”, a spus Kate Middleton.

„Nu există nicio regulă în nicio carte, nu există bine sau rău, trebuie doar să te trezești, să faci să se întâmple, să dai ce e mai bun din tine și să ai grijă de familia ta. Pentru multe mame, aceste schimbări drastice le pot afecta sănătatea mintală”, a adăugat Ducesa de Cambridge, scrie unica.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL