Minor de 15 ani din Brăila bănuit de comiterea a 5 furturi din autoturisme în Galați

Minor de 15 ani din Brăila bănuit de comiterea a 5 furturi din autoturisme în Galați
Minor de 15 ani din Brăila bănuit de comiterea a 5 furturi din autoturisme în Galați

Polițiștii gălățeni au depistat, pe data de 3 iunie, pe raza municipiului Galați, un minor în vârstă de 15 ani, din județul Brăila, bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, informează realitateadebraila.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Câte persoane se trec la întreținere dacă nu locuiește nimeni într-un apartament. Legea spune clar

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Vedeta și-a uimit fanii! Loredana Groza, în colanți și top transparent! – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța

Articol partener

PUTEREA.RO

Modelele IA fac bani frumoși în timp ce creează conținut deepfake pentru adulți

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Ploile vor continua în următoarele ore
Cod portocaliu de inundații, se așteaptă viituri în două județe. Alerte pe toate râurile din Dobrogea
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, atenţionări Cod galben şi Cod portocaliu de viituri pentru râurile din Dobrogea.

Tânără lovită și înjurată de un vecin, pe motiv că a parcat neregulamentar! Caz șocant la Constanța/ Foto: Inquam Photos
Tânără lovită și înjurată de un vecin, pe motiv că a parcat neregulamentar! Caz șocant la Constanța
Situație haluciantă în Constanța. O tânără de 18 ani a fost agresată de un vecin pe motiv că aceasta a parcat neregulamentar. Situația este cu atât mai gravă cu cât copila suferă de diabet, iar starea ei a avut de suferit în urma incidentului. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 785: Zelenski a cerut la reuniunea Consiliului European mai multe sisteme de apărare aeriană. Olanda se oferă să cumpere sisteme Patriot de la aliaţi pentru Kiev
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat liderilor UE la summitul Consiliului European, solicitând asistenţă urgentă în ceea ce priveşte sistemele de apărare aeriană pentru a contracara atacurile zilnice ale Rusiei. Premierul Olandei, Mark Rutte, s-a oferit să cumpere sisteme Patriot de la aliaţi pentru a le trimite în Ucraina.

Bebeluș/ Arhivă foto
Femeia de 26 de ani care și-a bătut crunt bebelușul de doar 2 luni, ARESTATĂ PREVENTIV. Aceasta este cadru militar
Un bebeluș de doar două luni a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, după ce ar fi fost batut de mama, angajată în Ministerul Apărării. Între timp, femeia a fost arestată preventiv și este cercetată pentru violență în familie. Jurnalistul Realitatea PLUS, Anastasia Mițchevici ni se alătură în direct cu toate informațiile. 

Social

Vacanța de Paște 2024.
Vacanța de Paște 2024. Când intră elevii în liber și când revin în bănci după sărbătorile pascale
Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile pascale în România. Elevii și profesorii se vor bucura de o vacanță generoasă în care se vor putea relaxa alături de cei dragi. Află de când intră copiii în vacanța de Paște 2024.

Inundații devastatoare, în Dubai / Foto: Profi Media
Surse: 20 de tineri români, care se aflau la un festival în Dubai și au pierdut avionul, vor fi aduși acasă împreună cu premierul Marcel Ciolacu
20 de români care au pierdut avionul atunci când se întorceau din Dubai vor fi aduși acasă de premierul Marcel Ciolacu.

Cu tichetele de Paște nu se poate cumpăra alcool
Incepe distribuirea ajutoarelor bănești de Paște. Cine poate primi tichetele Paște 2024?
Joi începe distribuirea tichetelor de masa de Paște 2024, destinate românilor cu venituri mici. Măsura îi vizează pe toți cei care au depus solicitări în acest sens la direcțiile de protecție socială.

Camera de hotel
Un copil de un an a căzut de la fereastra unui hotel și a murit. Tragedie fără margini
Un copil în vârstă de doar un an de zile a căzut de la fereastra unui hotel și a murit. 

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Mașina cu care Vlad Pascu a provocat tragedia /Arhivă foto
Lovitură de teatru în dosarul în care este judecat Vlad Pascu: sentința a fost AMÂNATĂ! Procesul s-ar putea relua de la zero
Lovitură de teatru în cazul dosarului 2 Mai! Sentința pentru Vlad Pascu a fost amânată deoarece judecătoarea a făcut cerere de abținere! Totodată, dacă magistrata, Ancuța Popoviciu va fi suspendată pe 24 aprilie, procesul se va relua de la zero. Următorul termen a fost stabilit pentru 9 mai. Părinții tinerilor uciși spun că nu mai au nicio speranță. 

Vânt puternic în România. Sursa foto - Pixabay
Alertă ANM: Cod galben de vânt puternic: se întorc furtunile cu grindină. Harta județelor afectate de ploi abundente
Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vremea pentru 7 județe din țară. Alerta meteo vizează inclusiv Capitala. Sunt anunțate rafale puternice de vânt, ploi, vijelii, dar și lapoviță și ninsoare, în anumite zone montane.

Cătălin Cherecheș / Foto: Inquam Photos
Cătălin Cherecheș află astăzi dacă scapă de pușcărie. Cursul dosarului fostului edil de Baia Mare atârnă de un fir de ață
Cătălin Cherecheș, fostul edil din Baia Mare, se folosește de orice variantă să convingă judecătorii să îl lase în libertate. Astăzi, este programat un nou termen în cazul fostului edil care poate schimba radical tot cursul dosarului.  

Zodii cu noroc la bani / Foto: Profi Media
Zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Cine ar putea să-și încerce norocul în afaceri
Astrologia joacă un rol important pentru mulți oameni în încercarea de a înțelege mai bine diverse aspecte ale vieții, inclusiv cele financiare. Anumite zodii par să aibă un avantaj când vine vorba de norocul la bani, fie că este vorba de oportunități de investiții, creșterea veniturilor sau descoperirea unor noi surse de câștig. Iată un top al zodiilor care se bucură de cea mai mare favorabilitate financiară în 2024.



Vezi emisiunile Realitatea Plus