Certificatul COVID-19 ar putea deveni obligatoriu pentru medici, polițiști și jandarmi. Cine refuză, riscă să fie dat afară (DOCUMENT)

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate
Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate

Ministerul Sănătății începe demersurile pentru introducerea vaccinării obligatorii la locul de muncă. Mai precis, este vorba de un proiectul de lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Premierul Marcel Ciolacu a cerut tuturor factorilor de decizie să rezolve problema
Plata pensiilor înainte de Paște va fi vineri pe masa Guvernului. La cine vor ajunge prima dată banii? - DOCUMENT
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Foto: Profimedia
Ministrul Apărării Naţionale, convorbire cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III. Subiecte fierbinți abordate de către cei doi oficiali
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.

Ancuța Popoviciu
Cazul 2 Mai: Judecătoarea care a întrebat dacă victimele șoferului drogat sunt în sală a scăpat de suspendarea din funcție. Cum justifică CSM decizia
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Simion a devenit pentru prima dată tată
George Simion este în culmea fericiii! Liderul AUR a devenit tătic. Ce mesaj a transmis politicianul
Zi mare pentru liderul AUR, George Simion. Acesta a devenit tătic și a ținut să anunțe acest lucru printr-un mesaj special, dedicat soției sale, Ilinca.

Sănătate

Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic  Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 

Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre pericolul din praful saharian: Risc de acutizare la persoanele care suferă de boli respiratorii cronice
Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care suferă de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronşiectazii", a declarat miercuri managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

Spitalul din Targu Jiu
A plouat în două săli de operație din Spitalul Județean Târgu-Jiu. Ce anunță autoritățile
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.

Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța / Foto: Inquam Photos
Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța
Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 1 octombrie 2021, iar procurorii nu au început încă urmărirea penală împotriva vreunui suspect, cercetările efectuându-se încă in rem.

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Gabriela Firea a stat de vorbă cu muncitorii de la Termoenergetica
Gabriela Firea, mesaj ironic pentru Nicușor Dan de la locul avariei care a lăsat jumătate de București fără apă caldă: Poate e la tribunal, cu vreun așa-zis rechin imobiliar - VIDEO
Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a inspectat zona unde s-a produs avaria rețelei de termoficare din cauza căreia jumătate din București a rămas fără apă caldă. Candidata PSD n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe actualul edil general, Nicușor Dan, pentru că nu a venit să verifice ce s-a întâmplat.

Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfectă alături de pește prăjit
Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfectă alături de pește prăjit
Mujdeiul de usturoi este un sos iubit în România, cunoscut pentru capacitatea sa de a transforma un simplu preparat într-o delicatesă. Dacă te pregătești să gătești pește și vrei să adaugi un plus de savoare, mujdeiul de usturoi cremos este răspunsul. Usturoiul, vedeta acestui sos, este recunoscut nu doar pentru aroma intensă, dar și pentru beneficiile sale multiple asupra sănătății.

Obiceiurile care grăbesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea românilor se confruntă cu așa ceva
Obiceiurile care grăbesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea românilor se confruntă cu așa ceva
Chiar dacă timpul nu poate fi oprit, efectele sale asupra organismului nostru pot fi încetinite prin alegeri sănătoase și renunțarea la obiceiuri nocive. Dr. Brett Osborn, neurolog și expert în longevitate, explică pentru Fox News Digital că „unul dintre principalele semne distinctive ale îmbătrânirii este deteriorarea celulară, care duce la disfuncția organelor și, în cele din urmă, la moarte.”



Vezi emisiunile Realitatea Plus