Certificatul COVID-19 ar putea deveni obligatoriu pentru medici, polițiști și jandarmi. Cine refuză, riscă să fie dat afară (DOCUMENT)

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate
Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate

Ministerul Sănătății începe demersurile pentru introducerea vaccinării obligatorii la locul de muncă. Mai precis, este vorba de un proiectul de lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Anunţul ZILEI pentru românii săraci. Se dublează suma voucherelor sociale în această lună

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Irina Nicolae, lăsată pe dinafară! DE ce n-a fost chemată la reuniunea trupei ASIA

Actual

Seismolog INFP, mesaj tulburător: Este posibil să avem un cutremur de 7 grade şi în România
Seismolog INFP, mesaj tulburător: Este posibil să avem un cutremur de 7 grade şi în România
Nu este exclus ca, în perioada următoare, să se producă un cutremur de 7 grade și în România. Avertismentul vine din partea lui Mihai Diaconescu, seismolog INFP.

Cutremur în Turcia și Siria | Un nou seism, cu magnitudinea de 5,7. Bilanț actualizat: cel puțin 5000 de oameni au murit. O fetiță de câțiva ani a fost salvată, în mod miraculos - VIDEO/LIVE/TEXT
Cutremur în Turcia și Siria | Un nou seism, cu magnitudinea de 5,7. Bilanț actualizat: cel puțin 5000 de oameni au murit. O fetiță de câțiva ani a fost salvată, în mod miraculos - VIDEO/LIVE/TEXT
Cel puțin 5.000 de oameni și-au pierdut viața și peste 24.000 sunt răniți în urma celor 2 catastrofale cutremure care au lovit, luni, Turcia și Siria. Numeroase clădiri s-au prăbușit în regiunile afectate, iar echipele de salvare scot de la o oră la alta noi victime de sub ruine. Mați dimineață s-a înregistrat ăn estul Turciei o nouă repică puternică. Citește pe Realitatea.net actualizările privind situația din cele 2 țări grav afectate de tragedie. 

Pactul pentru țară - ce riscă România în cazul unui cutremur ca cel din Turcia?
Pactul pentru țară - ce riscă România în cazul unui cutremur ca cel din Turcia? România Suverană, ora 20.50
Istoria se scrie în platourile Realitatea Plus. Astăzi, de la 20.50, Alexandra Păcuraru vă prezintă în exclusivitate pactul pentru țară! 

Cum te protejezi de fraudele pe internet
Cum te protejezi de fraudele pe internet. Metoda prin care îți dai seama că un mesaj primit de la bancă este fals
Ziua Internațională a Siguranței pe Internet este un eveniment aflat la cea de-a 20-a ediție, marcat la nivel global, în aproape 180 de state.

Sănătate

Grafică ilustrativă Profimedia
Hormonii care ne scot din minți. Semnele care nu trebuie neglijate dacă ne dorim sănătate psihică
Buna funcționare a creierului și confortul psihic cotidian sunt strâns legate de activitatea hormonală, iar neglijarea semnalelor pe care organismul ni le transmite când ceva este în neregulă poate avea efecte pe termen lung, ireversibile.

Înlocuitorul cafelei, balsam pentru digestie și arsuri la stomac
Înlocuitorul cafelei, balsam pentru digestie și arsuri la stomac. Tonic minune pentru bolile ficatului
Fibrele din rădăcina de cicoare au numeroase beneficii pentru sănătate și sunt adesea extrase pentru a fi utilizate ca aditiv sau supliment alimentar.Cicoarea îmbunătățește sănătatea digestivă și este un bun tonic pentru bolile ficatului.

Foto arhivă
Cum va funcționa noul mecanism în caz de malpraxis. Propunerile celor de la Colegiul Medicilor
Colegiul Medicilor propune, în premieră, ca pacienții care sunt victimele unui malpraxis să poată fi despăgubiți încă din faza de pre-litigiu, în baza unei înțelegeri amiabile între medic.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci banane zilnic 
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci banane zilnic
Gustul dulce și cremos transformă bananele într-o opțiune pe placul adulților și copiilor, când vine vorba despre fructe. Află cum reacționează organismul tău când mănânci banane în fiecare zi. 

Ultimele stiri

Cutremur Turcia, 6-7 februarie 2023 Foto: Profi Media
Peste 240 de replici în câteva ore după cutremurele ce au lovit Turcia și Siria - Seismologii avertizează că vor fi MII de seisme
Sute de replici au fost înregistrate în ultimele ore, după cutremurele care au lovit Turcia și Siria. Seismologii avertizează că mișcările telurice din zona celor două țări nu s-au încheiat și vor fi chiar mii de replici în următoarele zile.

Gicuta din Apărători (sursă: Daniel Cameramanu)
Iubita lui Gicuță din Apărători și-a retras plângerea, cu toate că era să moară carbonizată în portbagaj
Evoluție surprinzătoare în cazul femeii încuiate în portbagaj de iubitul ei, cântărețul de muzică de petrecere Gicuță din Apărători. Cu toate că a fost la un pas să moară carbonizat, după ce bărbatul a incendiat autoturismul, victima a decis să-și retragă plângerea.

Foto: Arhivă ISU
Mama celor 3 copii din București care au murit într-un incendiu a fost reținută. Ce a încercat să ascundă femeia
Mama celor 3 copii care au murit în incendiul din Capitală a fost reținută în urmă cu puțin timp. Și tatăl micuților și tatăl a ajuns la Serviciul Omoruri pentru audieri. Tragedia în care micuții de 2, 3 și 6 ani și-au pierdut viața pentru că nu erau nesupravegheați a dus la o anchetă uriașă în care mama acestora este vizată.

Război în Ucraina, ziua 349. Semnale că Moscova pregătește o nouă ofensivă / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 349. Semnale că Moscova pregătește o nouă ofensivă - LIVE TEXT
Rusia trimite soldați în estul Ucrainei înainte de o nouă ofensivă care ar putea începe săptămâna viitoare de-a lungul unui front pe care au loc lupte de luni de zile, a declarat un guvernator ucrainean. Vezi emisiunile Realitatea Plus