Mesajul de adio al lui James Comey: „Misiunea FBI a fost una dintre marile bucurii ale vieții mele”

Thursday, 11 May 2017, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Citat de CNN, James Comey a declarat, în scrisoarea sa de adio, că plecarea de la cârma Biroului Federal de Investigații este dificilă, dar speră că misiunea sa va fi continuată, la fel ca și până acum, în spiritul valorilor americane și a îndeplinirii binelui, îndiferent de obstacolele și greutățile care pot surveni pe parcurs:

 

Am crezut dintotdeauna că un președinte poate demite un director al FBI din orice motiv, sau din niciun motiv. Nu voi cheltui timp asupra deciziei sau a manierei în care aceasta a fost luată. Sper că nici dumneavoastră nu o veți face. S–a înfăptuit, iar eu voi fi în regulă, deși îmi veți lipsi enorm, atât voi, cât și misiunea.

V-am mai declarat și înainte de aceasta - în vremuri tulburi, poporul american trebuie să vadă în FBI o stâncă de competență, onestitate și independență. Ceea ce face ca plecarea din FBI să fie dificilă sunt caracterul și calitatea oamenilor săi, care, împreună, reprezintă acea stâncă pentru America.

Este foarte greu să părăsesc un grup de oameni care sunt devotați doar binelui și îndeplinirii lui. Speranța mea este ca voi să continuați să trăiți în spiritul valorilor și a misiunii de a apăra poporul american și să sprijiniți Consitituția. Dacă veți face acest lucru, și voi veți fi triști când veți pleca, dar poporul american va fi mai în siguranță.

Activitatea mea în serviciul vostru a reprezentat una dintre marile bucurii ale vieții mele. Vă mulțumesc pentru acest privilegiu.

 

Jim Comey


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN