Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Membru CNA: Nu CNA va opri emisia televiziunii Realitatea TV

Tuesday, 02 April 2019, 22:16 Sursă: REALITATEA.NET

Răsvan Popescu, membru al CNA, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că decizia Curţii de Apel nu înseamnă că emisia Realitatea TV, postul de televiziune deţinut de Realitatea Media, va fi întreruptă imediat. 

Odată stabilit falimentul, se numeşte un lichidator, care va trece la lichidarea societăţii, respectiv, în principiu, vânzarea de active, inventarierea patrimoniului şi poate chiar oprirea activităţii, în funcţie de ce decide acesta, a declarat Răsvan Popescu, care a subliniat: "În orice caz, nu CNA va opri activitatea la Realitatea".

În ceea ce priveşte postul de radio Realitatea FM, "din câte ştiu, fără să fiu un expert neapărat, cred că ANCOM poate retrage licenţa de emisie în caz de faliment, ceea ce, în perspectivă, duce şi la retragerea licenţei audiovizuale (de către CNA, n.r.)".

Rasvan Popescu a mai amintit că o altă societate, care nu are legătură cu Realitatea Media, respectiv Geopol International SRL, deţine o altă licenţă pe satelit, Realitatea Plus, "care merge mai departe şi care, poate, va încerca să preia rolul Realitatea TV".

"Depinde de acţionariatul postului", a mai spus Popescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL