Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea medicului care l-a operat pe Busuioc: şomer, pentru că au refuzat să-l angajeze la Craiova

Wednesday, 07 November 2018, 09:59 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, actorului i-a fost montat un stent, iar acesta este în afara oricărui pericol. Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Astfel, Florin Busuioc a suferit interevenţia chirurgicală la Craiova.

Prezentatorul rubricii "Meteo", de la Pro TV, a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări, potrivit Adevarul.

Medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă au intrat imediat în sala de operaţie. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Operaţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine. Cel care a implantat stentul a fost cel mai tânăr dintre medici, Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să intre în sală alături de colegul său, Paul Traşcă.

Tânărul Ţieranu este rezident în ultimul an, în Bucureşti, iar de la 1 ianuarie 2019 va avea oficial statutul de şomer. Deşi Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi.

Acum, conform medicilor, Florin Busuioc se află în fara oricărui pericol.

Citiţi şi:

Raed Arafat, veşti îngrijorătoare despre Florin Busuioc: "Starea sa este gravă"

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL