Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Medicul Adrian Marinescu: Nu avem cum să scăpăm de formele severe! Izolarea e singurul mod în care putem să ne protejăm

Sunday, 22 March 2020, 10:50 Sursă: Realitatea Plus

În contextul înregistrării primului deces al unui pacient diagnosticat cu COVID-19, în România, medicul a afirmat că ncio țară nu va scăpa nici de forme severe, nici de decese.

Potrivit acestuia, cazul pacientului în vârstă de 67 de ani de la Craiova este cazul "pacientului tipic, care avea și vârsta, dar și afecțiuni preexistente" ce au dus la degradarea stării de sănătate și, ulterior, la decse.

În ceea ce privește numărul de cazuri înregistrate până în prezent de țara noastră (367 -n.r.), acesta a spus că nu trebuie să ni se pară foarte mare. "Cazurile confirmate sunt pe fondul testării care se face mult mai intens în ultima perioadă. Cei mai multi pacienți confirmați erau fie în carantină, fie monitorizați. În acest moment lucrurile sunt echilibrate", a explicat medicul Adrian Marinescu.

Acesta a comentat și măsurile anunțate sâmbăta seara de autorități, spunând că acestea nu sunt doar bine-venite, ci și necesare. "Partea de recomandare e tot sub formă de obligativitate. Este o situație ce poate scapa ușor de sub control, dacă nu le respectăm", a subliniat medicul.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-22 18:15:31
Amuza daniel

Sf. Împărtășanie este însuși trupul și singele Lui Hristos și se împărtășește cu aceiași linguriță este foc Dumnezeiesc cum poate un virus să treacă peste puterea Lui Dumnezeu adică trupul și singele Lui Hristos se contaminează, iar un dezinfectant nu se contaminează si distruge virusul, nebunii ce sunteți dacă va îndoiți nici nu trebuie să vă împărtășiți pentru că mai rău va osinditi , îl huliti pe Dumnezeu și vreți să vă împărtășiți , in primul rînd autoritățile trebuie să pună bariera intre cei trupesc si cei divin, dar atît așa-zisele autorități cit si acei care fac presiuni asupra clerului nu sunt decit niște atei sau închinătorii lui satan facind clerul slab să facă blesfami si hule împotriva Lui Dumnezeu

Alte articole din: ACTUAL