Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Masterplanul de dezvoltare a infrastructurii României, "aproape finalizat"

Thursday, 11 September 2014, 17:02 Sursă: REALITATEA.NET

'Zilele acestea se definitivează masterplanul la nivelul Ministerului Transporturilor, care undeva prin 18 septembrie ar putea fi discutat în comisiile de transport din Camera Deputaţilor şi Senat, după care va fi făcut public (...) E un masterplan elaborat din adevăratele probleme ale României. Nu sunt proiecte fabuloase, consider că sunt proiecte normale, proiecte care ne dorim din tot sufletul să fie puse în aplicare. Vorbim de autostrăzi, drumuri de centură, drumuri expres, investiţii în domeniul feroviar, aerian şi naval. Masterplanul este 99% gata, fiind acceptat de reprezentanţii Comunităţii Europene, iar în cursul lunii septembrie urmează a fi dezbătut public. Ne dorim să punem cât mai multe proiecte spre finanţare', a spus Dragoş Titea, care este şi preşedintele executiv al organizaţiei PSD Maramureş.

El a mai menţionat că o parte din investiţiile prefigurate în masterplan vor avea un efect pozitiv şi asupra infrastructurii judeţului Maramureş.

Motivul INCREDIBIL pentru care va fi DEZASTRU în 2015 la capitolul autostrăzi

Master Planul General de Transport, documentul strategic esential in baza careia Romania va primi de la Uniunea Europeana finantare nerambursabila pentru proiectele de infrastructura in exercitiul financiar 2014-2020, trebuia să fie finalizat încă din decembrie 2013.

 

  


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL