Mărturia sfâşietoare a fiicei poliţistului dispărut în apele Siretului. Ce i-a spus când o salva

Wednesday, 22 July 2015, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Mariana Lazăr, fiica cea mică salvată de la înec de tatăl ei, cms. şef Tomiţă Lazăr, speră încă la o minune dumnezeiască în privinţa tatălui ei, care nu a fost găsit nici până în prezent în apele Siretului, scrie Adevarul.

Au trecut două zile şi două nopţi de la dispariţia în râul Siret a cms. şef. Tomiţă Lazăr, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea, care a fost înghiţit de apele Siretului în timp ce o salva pe fiica sa, iar trupul acestuia nu a fost găsit. Elicopterul trimis şi astăzi de Inspectoratul General de Aviaţie a survolat pe o lungime destul de mare râul, fără însă un rezultat.

În timpul acesta, fiica cea mică a poliţistului, Mariana Lazăr, continuă să spere că tatăl ei este în viaţă. Pe pagina sa de Facebook, zeci de persoane i-au trimis mesaje de susţinere, altele de condoleanţe, însă mezina familiei Lazăr refuză să conceapă că tatăl ei nu mai este în viaţă. În răspunsurile la mesaje, Mariana Lazăr relatează şi episodul legat de salvarea sa de la înec.

“Eroul meu mi-a ordonat să respir în timp ce mă salva. Asta îl implor eu acum! Să respire!!! Să fie pe un mal şi să respire!!! Încă sper să fie în viaţă şi am mare încredere în Dumnezeu!!”, scrie tânăra. Într-un alt răspuns, fata poliţistului erou menţionează: “Tatăl meu este în viaţă! Sper din tot sufletul asta”.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL