Marcel Ciolacu așteaptă indicații de la Cozmin Gușă

Sunday, 19 January 2020, 20:45 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Realitatea.NET

Marcel Ciolacu are propriul proiect politic la Congresul PSD din februarie, pentru alegerea unei noi conduceri.

Liderul PSD a răspuns întrebărilor insistente ale reporterului Realitatea PLUS, Mădălina Mihalache, legate de inclulderea sau nu și a lui Sorin Grindeanu.

Ciolacu a precizat că se așteaptă ca la Congres să participe mai multe echipe, în care s-ar putea regăsi și Grindeanu. 

A evitat să răspundă direct dacă Sorin Grindeanu îi va fi contracandidat sau dacă va fi inclus în proiectul său la Congresul din februarie.

„Cum a fost la Dâmbovița, la nivel național cel puțin la un asemenea nivel la Congres, eu cred ca o sa fie cel puțin două-trei moțiuni și echipe. Detaliile tehnice vorbiți-le cu domnul Grindeanu. Eu lucrez la proiectul meu politic. Aștept știrile de la domnul Gușă și pe urmă o să urmez linia”, a spus Marcel Ciolacu.

 

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 05:44:23
Coldea

2 incapabili ciolacu si ccozzmiinn

2020-01-20 05:59:59
Lăsati serviciile cu informarea,păstrați linia social-democrată a echilibrului social în guvernareși, dați nu cu cenzura, ci cu șutul ,unde e nevoie!

2020-01-20 05:23:51 Cu cine faceți guvern ,ca social democratia e interesată de funcții,aducătore de câstig personal? Bine,bine,să depui o moțiune de cenzură e usor,să treacă e posibil si asta ,dar cu cine inlocuiti guvernul de impostori demis ?Drepata stie să facă politică ,l-au arestat pe Dragnea ,care legifera social democrat ,in echilibru intre capitalisti ,care nu erau lăsați să ia tot ,si copii sărmani.Voi ,urmasii lui ,ați acceptat scăderea impozitelor ,accizelor ,CSA,care aduceau bani la buget in echilibrul social ,si ați lăsat pe impostori să plângă după bani ,care ii asteptă de la americani.Cu politicieni deiadestia vreti sa preluați guvernul ,sprijini impostorul si apoi il critici ca e mărsav?

Alte articole din: POLITICĂ