Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama lui Bogdan Gigină, mesaj emoţionant: "Cum e ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii..."

Saturday, 25 February 2017, 12:39 Sursă: REALITATEA.NET

„Trăieşti o viaţă doar pentru copilul tău. Uiţi de tine. El devine Universul tău.Voi care cunoaşteţi adevărul...gândiţi-vă cum ar fi ca mâine să vă treziţi fără copilul vostru... cum este ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii de moartea lui se joacă cu legile“, scrie Carmen Gigină.

Ulterior, răspunzând unui comentariu, mama poliţistului explică: „Nu... de dreptate e vorba... unde este viaţa pe care Bogdan ar fi avut-o... unde este restul vieţii noastre?“.

Poliţistul Bogdan Gigină a murit în seara de 20 octombrie 2015, când, aflându-se într-un dispozitiv de însoţire a ministrului de Interne Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie. El a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

„În ceea ce priveşte cauza accidentului de circulaţie constând în viteza de deplasare (84 de km/h) şi neadaptarea acesteia la condiţiile meteorologice, din probele administrate pe parcursul urmăririi penale rezultă indicii rezonabile că această cauză a fost determinată de către ministrul de Interne Oprea Gabriel. Viteza de deplasare era stabilită în mod implicit de către ministrul de interne prin comunicarea destinaţiei şi a momentului precis la care acesta trebuia să ajungă la destinaţie. De altfel, acesta era singurul în măsură să solicite mărirea vitezei de deplasare dincolo de depăşirea limitei de siguranţă“, susţin procurorii DNA care au anchetat cazul.

În acest caz sunt urmăriţi penal pentru ucidere din culpă Gabriel Oprea, Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul, Adrian Corcodel, şef de echipă în cadrul firmei, precum şi împotriva persoanei juridice General MPM Impex.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL