MAI este luna neagră pentru două zodii: ghinioanele se țin lanț de ele

Tuesday, 21 May 2019, 10:24 Sursă: REALITATEA.NET

Luna mai aduce răsturnări de situație pentru două zodii. Lumea lor se va prăbuși, iar durerea va fi parte din viața lor. Deși situația pare fără scăpare, nativele ghinioniste ar putea lua seria de necazuri ca pe o lecție din care să învețe și care să le maturizeze pe viitor.

Adaugă părerea ta

Iată care sunt zodiile care vor suferi teribil în această lună.

Racii vor avea datorii

Stilul de viață neglijent pe care l-ai dus te-a îngropat în datorii. Partenerul s-a săturat să îți „sponsorizeze” viciile și nu este exclus să vă certați din această cauză. Goana după o viață ușoară este capcana în care singură ai picat, iar acum va trebui să suporți consecințele faptelor tale. Va trebui să înveți că banii care vin ușor se duc și mai ușor, iar pe viitor va trebui să te concentrezi mai mult pe muncă și să-ți faci un plan financiar.

Cei pe care îi credeai prieteni te-au abandonat, iar acum ești pe cont propriu. Va trebui să vezi lucrurile așa cum sunt, ce fel de oameni ai alături și să te ridici singură din abisul în care ai căzut. Nici cu sănătatea nu stai prea bine. Va trebui să te maturizezi și să înveți, pe viitor, în cine să ai încredere.

Citește continuarea pe divahair.ro.