Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MAE, atenționare de călătorie în Polonia

Friday, 19 January 2018, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

În zona muntoasă, vântul va sufla cu viteze cuprinse între 100 şi 150 km/h. Temperatura va înregistra valori extreme nocturne până la -7 grade Celsius. Este posibil ca unele şosele din regiunile menţionate şi zonele muntoase (sud) să fie închise circulaţiei rutiere, informează un comunicat al MAE, potrivit Agerpres.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Varşovia: +48226983156 şi +48226222970, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Polonia: +48694486683, arată sursa citată.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://varsovia.mae.ro/ şi www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în "App Store" şi "Google Play"), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL