Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Luna intră în Berbec. Cum sunt influențate zodiile: schimbări radicale, câștiguri pe toată linia

Thursday, 07 November 2019, 10:11 Sursă: REALITATEA.NET

Vechile legături dureroase sunt arse, punțile cu suferințele din trecut sunt distruse. În perioada care urmează, multe zodii își vor găsi independența și vindecarea. Semințele plantate în trecut vor da roade, astfel încât vă veți bucura de rezultatele eforturilor voastre.
Iată ce vești primește fiecare zodie, odată cu intrarea Lunii în semnul Berbecului.

Berbecul trece un obstacol dificil

Pentru că are Luna în semnul său, Berbecul va primi mai multă lumină, mai ales că se bucură și de influențele benefice ale lui Jupiter. O piedică pe care încearcă  de multă vreme s-o depășească, fie că este vorba de sănătate sau bani, se va prăbuși în fața sa. Bunăstarea îi va fi alături, iar relația cu persoana iubită va înflori după data de  9 noiembrie.

Taurul găsește noi oportunități

Dacă se află în căutarea unui loc de muncă mai bun, Taurul trebuie să se bucure. Luna în Berbec îi va deschide multe drumuri de carieră și succes profesional. Totuși, este necesar să aibă curajul de a tăia legăturile care-l țin prizonier într-un context profesional nepotrivit și de a ieși din zona sa de confort. De asemenea, trebuie să renunțe la complexele sale de inferioritate și să realizeze că merită tot ce este mai bun, la serviciu ca și în familie. O stimă mai mare de sine îi va schimba viața.

Citește continuarea aici.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL