Lovitură pentru "M..E PSD", plăcuţele de înmatriculare interzise şi în Suedia

Monday, 30 July 2018, 14:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Scandalul uriaş provocat de autoturismul cu plăcuţele de înmatriculare "M..E PSD" pare să se apropie de final. De miercuri, numărul respectiv va fi revocat şi de autorităţile din Suedia, a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea TV, un oficial suedez. 

Purtător de cuvânt al Agenţia de Transport din Suedia a declarat că numerele de înmatriculare sunt perfect legale în Uniunea Europeană, dar că ţările prin care trece autoturismul au libertatea de a nu le accepta şi îi pot cere şoferului să le schimbe cu cele standard.

Oficialii nordici spun că este prima dată când se întâmplă astfel de probleme la nivel european şi că, de obicei, şoferii legitimaţi sunt lăsaţi să plece mai departe de poliţiştii din alte ţări.

Pe de altă parte, după ce autorităţile suedeze au fost informate de cele din România care este semnificaţia mesajului incris pe plăcute, au luat deciazia de a-i retrage şoferului dreptul de a circula cu ele şi în Suedia.

"De miercuri, nu va mai putea deţine acele numere de înmatriculare",a declarat ]n exclusivitate pentru Realitatea TV Eva Isaksen, purtător de cuvânt Agenţia de Transport din Suedia.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri