Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva a fost recepţionat, dar nu poate fi deschis circulaţiei

Tuesday, 13 August 2019, 09:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva a fost recepţionat, însă nu a fost şi deschis circulaţiei. Şi asta pentru că nu poate fi descărcat traficul rutier de pe acest sector, motivează reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cei 22 de kilometri noi din autostrada A1, între localitățile Șoimuș și Ilia, din județul Hunedoara ( Lotul 4 Lugoj- Deva), au fost finalizaţi. Recepţia a fost făcută doar că, momentan, maşinile nu pot circula pe acest tronson.

„Lotul 4 al autostrazii Lugoj- Deva este parte integrantă a coridorului 4 Pan european ( Rin- Dunăre), iar pe traseul acestuia se află Dealul Şoimuş (n.r. cunoscut ca şi Dealul liliecilor), unde a fost pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România.

Antreprenorul acestui contract în valoare de peste 419 mil. lei fără TVA este Asocierea S.C. Tehnostrade SRL -SC Spedition UMB SRL.

Bretelele rutiere care ar fi permis descărcarea traficului auto de pe lotul 4, se află pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, pe care nu a putut fi începută recepţia din cauză că nu au fost îndeplinite condițiile tehnice necesare”, susţin reprezentanţii CNAIR, într-un comunicat transmis presei aseară.

Detalii pe Realitatea de Hunedoara


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL