Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nuntă în post: Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, petrecere cu 500 de invitați, inclusiv Dragnea

Saturday, 30 March 2019, 19:59 Sursă: REALITATEA.NET

Sute de persoane au participat, sâmbătă seară, la petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda, eveniment organizat în comuna doljeană Ișalnița, printre invitați numărându-se și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cort privat în localitate. Primii invitați au ajuns la locația din comuna Ișalnița în jurul orei 19.00, nu mai puțin de 517 persoane confirmând că vor lua parte la eveniment.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO

Meniul pregătit pentru invitați a fost unul tradițional oltenesc, sărmăluțele fiind printre preferințele Liei Olguța Vasilescu. De asemenea, mireasa a ales și florile, din sală neavând cum să lipsească lalelele.

FOTO. Dragnea și iubita sa, pe ringul de dans la nunta Olguței Vasilescu

„Cei invitați sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a menționat Claudiu Manda.

În ceea ce privește ținutele, Claudiu Manda a purtat un costum negru, iar Lia Olguţa Vasilescu o rochie albă, creaţie a designerului Roxana Butnaru, cea care i-a făcut și ținuta pentru evenimentul din 24 februarie, când au avut cununia civilă și pe cea religioasă.

Se pare că mirii nu vor avea vacanţă pentru luna de miere, fiind implicaţi în campania electorală.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit civil de Dragobete. A fost şi atunci o petrecere, într-un restaurant din Craiova.

 

  


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL