Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO. Dragnea și partenera sa, pe ringul de dans la nunta Olguței Vasilescu

Sunday, 31 March 2019, 00:02 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea, liderul PSD, a venit însoţit la nunta Liei Olguţa Vasilescu, în comuna doljeană Ișalnița, de partenera sa, Irina Tănase.

Cei doi sunt foarte eleganţi, iubita liderului PSD purtând o rochie lungă și neagră. Aceștia nu doar au socializat, fiind surprinși și pe ringul de dans.

Sute de persoane au participat, sâmbătă seară, la petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda, eveniment organizat în comuna doljeană Ișalnița, printre invitați numărându-se și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Nuntă în post: Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, petrecere cu 500 de invitați

Evenimentul s-a desfășurat într-un cort privat în localitate. Primii invitați au ajuns la locația din comuna Ișalnița în jurul orei 19.00, nu mai puțin de 517 persoane confirmând că vor lua parte la eveniment.

Meniul pregătit pentru invitați este unul tradițional oltenesc, sărmăluțele fiind printre preferințele Liei Olguța Vasilescu. De asemenea, mireasa a ales și florile, din sală neavând cum să lipsească lalelele.

„Cei invitați sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a menționat Claudiu Manda.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ